Pillanatot csak egy fénykép képes megőrizni…

Napjainkban elképesztő mennyiségben készülnek fényképek, de elgondolkoztál-e valaha azon, hogy milyen fantasztikus dolog a fotó!? Mekkorát tévedsz, amikor nem tulajdonítasz neki nagy jelentőséget, ugyanis évtizedekkel később szenzációs varázslat történik velük! A fényképek pontosan úgy működnek, mint a jó bororok, hiszen ugyanúgy az évek érlelik őket, és válnak egyre zamatosabbá! Ablakká változnak át, melynek révén visszaketintést nyersz a múltba. Nem olyan, mint az emlékezetedben sejtelmesen felderengő emlékkép az életed legcsodálatosabb pillanataiból, hanem egy valódi kisablak, melyen keresztül kristálytisztán és valósághűen visszapillanthatsz a múltba. Ellopott képkockák az életed mozijából! Erre semmi más nem képes, mivelhogy a fénykép az egyetlen, ami valódi időutazásra visz majd téged.

Életedre tekints úgy, mint egy sok-sok évadból álló filmsorozatra, amiben Te vagy a főszereplő! Ugyanúgy peregnek a filmkockái, mint egy moziban. Amikor eljössz hozzám és fotózlak, akkor az életed mozijának képkockáját kapom el a fényképezőgépemmel. És ebben rejlik a fotográfia varázslata, hiszen egy kiváló fotós képes elkapni a legcsodásabb képkockákat! A vérbeli fotós nem pusztán gombot nyomogat, hanem megérzez, átérez, észleli a pillanatot, ráhangolódik a pillanatra, villámgyorsan reagál, kreativitást és számtalan más összetevőt ad, és ennek a fantasztikus összjátéknak eredménye a varázslatos fénykép.

Műtermemben készített fotókra sem lehet azt mondani, hogy statikus és megrendezettek, merthogy ez cseppet sem igaz! Ezek a fényképek merőben másak, ez elvitathatatlan. A műtermi fotók életed moziplakátjai, melyek bemutatják az életfilmsorozatod aktuális epizódját. Születésnapok, önkifejezés egy kreatív fotóban, karácsonyok, szerelmes és romantikus pillanatok, pároddal összekötöd az életed, babát vártok, a csöppség megérkezik. Jelenj meg olyan profilképekkel a közösségi médiákban, ami a személyiséged is hordozza, ami végre Te vagy. Vagy ne hordozza, mert akár azt is megteheted, hogy kifordítod, és teljesen elrugaszkodhatsz Önmagadtól. Miért ne!? Ne légy egy a sok közül! Merj mindig önmagad lenni!

Esküvői fotózás

Két szív, két lélek egyesülése fantasztikus érzés és élmény, melyet esküvői szertartással szentesítjük, valamint pecsételjük meg! Szerintem meg kell örökíteni, melynek most ebben a pillanatban még nem tulajdonítotok nagy jelentőséget, de amikor évtizedekkel később előveszitek az általam készített fotókat, akkor valami csodálatos időutazásban lesz részetek! De nem csak időutazásra fog invitálni, hanem varázslatos visszatekintés lesz a generációkon átívelő családodnak. Gyermekeid gyermekeinek a gyermekei is láthatják és átélhetik azt a pillanatot, melyből az Ő életük is létrejöhetett. És mennyire fogjátok bánni, amikor nem lesznek emlékek, csak ködösen sejlenek majd derendő képfoszlányok. A nagy nap megörökítését teljesen magatokra szabhatjátok, mert saját igényeitek szerint eldönthetitek, hogy mely pillanatokat szeretnétek megörökíteni. Természetesen lehetőségetek van arra is, hogy a teljes esküvőről készüljenek fotók, de tőlem kérhetitek akár azt is, hogy csak kreatív fotók készüljenek, mert az otthonotokat szeretnétek ékesíteni ezekkel a fotókkal.

Polgári ceremónia:
Templomi szertartás:
Vacsora és ünnepség:
Kreatívfotózás:

Kismama, újszülött és baba

Élet egyik legkülönlegesebb pillanata

Születésnap

Legyen a babád első, ötödik, vagy akár a Te huszadik, harmincadik vagy hatvanadik szülinapod, mindegyik egy megemlékezés arról a jeles napról, amikor felgördült gyermeked vagy a Te életed színpadának függönye. Állítsunk közösen emléket eme fantasztikus és megismételhetetlen napnak!

Szerelmespár

Élni egy kapcsolatban és megélni a szerelmet egészen más dolog! Kevés olyan fantasztikus emberi tulajdonság van, amikor a Te és Én összeadódva Mi egységgé alakul át. A páros fotókban mindig benne van az elkötelezettség és az együvé tartozás, ami szívmelengető. Folyamatosan változunk, és az időről időre megismételt romantikus fotózások egy meseszép történetet fognak elmesélni rólatok az elrobogó évek során. Emeljétek valódi ünneppé a találkozás pillanatát, a házassági évfordulót, vagy akár csak úgy, mert éppen meg szeretnétek élni a szerelmeteket, és ezt csodálatos fotókban meg is szeretnétek mutatni családotoknak, barátaitoknak, vagy ismerőseiteknek.

Karácsonyi fotózás

Fotóstúdiómban újra és újra különleges karácsonyi eneriőrrel várlak benneteket, ahol olyan fényképeket készítek, melyből tényleg sugárzik a karácsony meghitt szelleme és annak varázslatos melegsége.

Közösségi média

Manapság mindannyian jelen vagyunk a közösségi médiákban, ugyanakkor sokak ezeréves profilképpel vannak jelen. Sajnos hiába rendelkezik minden telefon fényképezőgéppel, mivel ezek zöme alkalmatlan jó minőségű és előnyös fotók elkészítésére. Egy fotós a technikai hátterével képes olyan ideális fényviszonyokat teremteni, ami alapja a jó fényképnek. Emellett rendelkezik kreativitással, és meg tudja határozni, hogy neked milyen beállítás a legideálisabb.

Kreatív- és portréfotózás

Kápráztasd el barátaid és családtagjaid egy meghökkentő, nem hétköznapi fényképpel! Az ilyen típusú fotókból általában egy-kettő készül, hiszen időigényesebb, mint a klasszikus portré, utómunkázása is komplexebb, de a végeredmény garantáltan ütős lesz.

Üzleti portré és önéletrajz

Karriered és egzisztenciád frontvonalában is számíthatsz rám, ha egy igazán megnyerő fotóval szeretnéd elnyerni álmaid állását.

Divatfotózás

Saját stúdiómban, felsőkategóriás fotótechnikai háttérrel, megnyerő és stílusos modelljeimmel teljeskörű divatfotózásokat tudunk megvalósítani. Legyen szó online webshopban kínált ruhákról vagy kiegészítőkről, divatcéget népszerűsítő kampányokról, ugyanakkor a komplex katalógusok és magazinok kivitelezésétől sem riadunk vissza. Ha Önnek kisebb divatüzlete van és fejlődni szeretne vagy szintet szeretne lépni, akkor miért mondana le a csúcsmárkák színvonaláról!? Elérhető áron megvalósítunk olyan kampányokat, reklámokat és termékfotókat, melyek a Vogue címlapján is megállják a helyüket.

Termék- és reklámfotó

Napjainkban az emberek ingerküszöbe sokkalta magasabban húzódik, mint régen, hiszen roppant sok digitális szemétben kell megfogni Őket, ilyesformán egy termék- és reklámfotónak egyértelműen és lényegretőrően kell beszélni! Ha három másodperc alatt nem ragadja meg a vásárlót, akkor az Ön cége biztosan elveszítette Őt, merthogy tovább fog görgetni.

Rendezvény- és koncertfotózás

Szívesen és örömmel vállalok rendezvény és koncertfotózásokat, melyek mindig különleges kihívást jelentenek. Minden ilyen alkalom előtt nagy gondossággal körüljárom a cég, az előadó és a zenekar jellemét és személyiségét, hogy aztán a fotózás során elkaphassam ezeket a rendkívüli pillanatokat.